Simpelthuis

Praktisch consuminderen

Vlees braadtip

Tegnwoordig maak ik in het weekend vaak vast het vlees voor de hele week in de oven klaar.

Vandaag heb ik drie kippenpoten en een rollade  (met 35% korting)  in de oven staan. Dat scheelt mij door de week een heleboel tijd met eten maken. Een lekker gekruid gehaktbrood maak ik ook vaker, kun je heerlijk in plakken snijden of fijnmaken en door de rijst of pasta mengen. Als ik een menuplannetje heb gemaakt hou ik me daar ook meestal wel aan en dat scheelt een hoop ongezond eten, want als ik moe en na mijn werk om half vijf nog eens moet gaan bedenken wat ik zal gaan maken dat zinkt de moed me vaak in de schoenen. Als het vlees er al is en een raamwerk van wat er in huis is dan is de stap een stuk minder groot.

Leave a Reply

Using Gravatars in the comments - get your own and be recognized!

XHTML: These are some of the tags you can use: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>