Simpelthuis

Praktisch consuminderen

Eenvoudig gelukkig

Vandaag even bij oude bekenden langs gesurft en Toor de Haas is één van hen, die wel een zeer warm plekje heeft. Afgelopen jaar is haar boek ‘Eenvoudig gelukkig’  uitgekomen. Daarbij is ook een website www.eenvoudiggelukkig.nl met heel veel informatie en recepten.

Toor kookt  en deelt al jaren met veel liefde, haar lekkere gerechten, die met veel liefde en respect voor de natuur worden geserveerd. Het is een consuminder-/kookboek met heel veel inspiratie om ook zelf te gaan experimenteren in jouw keuken. Ze geeft gewoon heel veel mogelijkheden aan en het is aan jou om er iets van te maken wat bij jou past. Het is geen boek wat je even doorleest, maar één die je steeds weer terug pakt om weer wat inspiratie op te laden.

Vanavond vond ik een filmpje op youtube dat dit wel heel erg goed laat zien http://www.youtube.com/watch?v=po3Nh7GWjvQ&hd=1

Koken uit eigen tuin en met liefde voor de ingredienten, dan kun je van iets simpels iets heerlijks maken.  Simpele pasta gerechten met verse kruiden en tomaten, toetjes met een beetje vers fruit. Het hoeft allemaal niet heel veel te zijn. Juist een paar simpele ingredienten maken een zeer smakelijk gerecht.

Leave a Reply

Using Gravatars in the comments - get your own and be recognized!

XHTML: These are some of the tags you can use: <a href=""> <b> <blockquote> <code> <em> <i> <strike> <strong>