Simpelthuis

Praktisch consuminderen

Category: Consuminderboeken

Ga hosselen door Jeanine Schreurs

Aangezien ik zelf ook op een punt sta met de vraag “wat te gaan doen”, kwam dit boek als geroepen onlangs op de markt. Natuurlijk heb ik het rechtstreeks bij de betrokken uitgever besteld. Die gun ik dan ook de “winst” als uitgever, die de nek uitsteekt, het meeste.
Jeanine Schreurs is een goede bekende [...]

Goed met geld – gids voor u en uw kind

 

Nieuw: praktisch opvoedboek

Snoep, speelgoed, games: verleidingen alom! Het ene kind wil sparen, het andere vooral spenden. Hoe maakt u ze wegwijs op de lange weg tussen kleuterklas en consumptief krediet? Het Nibud biedt samen met Erica Verdegaal en Marieke Henselmans informatie en inspiratie. Het resultaat? Een onmisbare gids om uw kind optimistisch en zelfverzekerd te begeleiden naar [...]

Nieuw boek in aantocht

 Goed met geld, Hoe financiële opvoeding loont’
Marion Weijers, Erica Verdegaal en Marieke Henselmans (alle drie al jaren bezig met geldzaken) hebben hun krachten gebundeld. Het resultaat: een onmisbare gids om kinderen te begeleiden naar financiële zelfstandigheid.
Een vrolijk ideeënboek
‘Goed met geld, Hoe financiële opvoeding loont’ is de titel van een nieuw boek over kinderen en geld. [...]

Eenvoudig gelukkig

Vandaag even bij oude bekenden langs gesurft en Toor de Haas is één van hen, die wel een zeer warm plekje heeft. Afgelopen jaar is haar boek ‘Eenvoudig gelukkig’  uitgekomen. Daarbij is ook een website www.eenvoudiggelukkig.nl met heel veel informatie en recepten.
Toor kookt  en deelt al jaren met veel liefde, haar lekkere gerechten, die met veel liefde en [...]

Nieuw consuminderboek ‘Dat doen we zelf wel’

 
Teunie Luijk heeft ook een consuminderboek  uitgebracht. Ze was ooit mijn leermeester in mijn consuminderbegintijd, toen ik maar net met consuminderen in aanraking was gekomen.
Inmiddels is zij andere wegen ingeslagen en zeer succesvol met haar webblog http://eenvoudigleven.blogspot.com/
Haar boek is per maand ingedeeld en voor elke maand zijn er twee of meer toepasselijke artikelen en ook recepten [...]

Consuminder- en kookboek Eenvoudig gelukkig

Het ei is gelegd en na zeven jaar schrijven, herschrijven en corrigeren is eindelijk het boek van Toor de Haas uitgekomen. Ik ken Toor al jaren via consuminderkringen en weet dat ze heel zorgvuldig en met liefde in het leven staat. Bij het boek is ook een website www.eenvoudiggelukkig.nl in het leven geroepen, die door [...]

Eenvoudig gelukkig

Vandaag wil ik jullie wijzen op het nieuwe boek van mijn goede vriendin Toor de Haas. Zij schreef het boek “Eenvoudig Gelukkig”.
Inmiddels heb ik het boek binnen en het is een aanrader. Zeker voor mensen die graag bewust willen leven en met aandacht en gezond willen koken.  Het is een boek dat je keer op keer weer [...]